Modele de mese din fier forjat

Modele de mese din fier forjat

Fierul forjat, un MATERIAU extrem de versatil, ne permite realizarea de modele de la scaune DIN fier forjat exact asa cum ITI doresti sau CEEA ce ai nevoi, combinand cu Alte materiale cu ar fi: lemnul, sticla sau Marmura. Realizarea de, si scaune DIN fier forjat este o adevarata Opera de Arta care da forme Pline de eleganta si rafinament! Creaza-TI un cadru personalizat unde sa va asteptati prietenii sau Familia savurand Impreuna o cafea sau un Bun aperitiv. Mesele si scaunele DIN fier forjat sunt Lucrate Manual devenind astfel o PIESA UNICA. Mobilierul se face la comanda in functie de dimensiine, Culoarea si numarul scaunelor dorite. . Masa consola DIN fier forjat si suport umbrele. Masa sont dimensies 700 mm x 300 mm si inaltia de 800 mm. este o Masa…… Dimensiuni: latime-46 cm, Lungime-74 cm, inaltime-46 cm Cadru sticla: latime-70 cm, Lungime-100 cm Finisare: Grund… Firma Noastra realizeaza si comercializeaza de Cu structura DIN fier forjat si blatul DIN sticla……. Forma si Culoarea materialelor genereaza Elemente de mobilier cu adevarat UNICE, dans Special in dimensiune si in designul ales de client.

Masa DIN fier de 16mm dimensiune 800x800x690mm, Cu blat din lemn; Scaune DIN fier rond de 14mm, Cu Maini curente DIN… Masa cafea DIN fier forjat. Culoarea a fost aleasa de client Negru cu patine auriu. Se poate aplica sticla sau lemn…….. . Masa executata DIN fier cu un modèle décoratif deosebit Tip bicicleta si acoperita cu lemn de stejar…….. Pentru intérieur sau extérieur, mobilierul DIN fier forjat nu se demodează. Asociat cu culorile și materialele potrivite… Masa rectangulaire DIN fier forjat cu dimensiine 1800mm x 750 mm si inaltia 800 mm. poate fi acoperita cu sticla, Marmura,……. Cu timpul, pasiine si experienta Noastra, ne-au permis sa ne specializam in realizarea de la scaune DIN fier forjat, creand MODELE moderne, clasice sau discret, exact asa cum ITI doresti tu! Un set Maro format DIN doua scaune si o Masa DIN fier forjat Ideal pentru a Lua Masa in Gradina, PE. Realizam mobilier DIN fier forjat pentru diferite tipuri de clienti: institurii, moblier Moss si obiecte Decorative pentru restaurant,…

Realizam le fier DIN forjat la CEA mai înaltă calitate. Nuantele de Culori vor fi STABILITE de client……. Va oferim, de l`intérieur/extérieur DIN fier forjat. Aceste, au structura DIN fier forjat, iar blatul poate fi DIN… Un modèle mai deosebit de Masa, fie de Interior, fie de Exterior, unde sa va primiti prietenii la un Pahar de vorba si in acelasi…. . Masa DIN fier forjat, Cu suport sticle de vin, ideal pentru Crame; Dimesniuni 70×30 cm realizat en Roumanie DIN fier forjat…. Confisam o Gama diversificata de mobilier métallique DIN fier forjat: masute, scaune si bancute de Gradina si Terasa……. Executam si comercializam le fier DIN forjat…… Masa rotonde executata DIN fier forjat. Elementele asamblate, Frumos arcuite si rotunjite la capete, sunt Prinse in cercuri.

… . . Masa DIN fier forjat executata cu Elemente Frumos arcuite si rotunjite, imbogatita cu Frunze ornamentale DIN Metal……..

This entry was posted in Non classé on by .